Vi är idag 43 personer som utgår från vårt kontor i Norrtälje. Vi har tre delägare i företaget vilka alla tre arbetar som projektledare. Vad vi gör är att vi hjälper företag och organisationer med automations- och elteknik. Vi utför projektering, installation, driftsättning och programmering. Vi bygger även egna apparatskåp för att på så vis erbjuda våra kunder flexibilitet

Just nu letar vi efter en ny projektledare inom automation och erfarna elektriker.

 

Projektledare automation

Som projektledare arbetar du brett med varierande arbetsuppgifter och har goda möjligheter att bidra och påverka både verksamhet och arbetssätt. I ditt arbete har du kontakt med olika intressenter såväl interna som externa.

Projekten är entreprenader, löpande såväl som anbud. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för projekten du leder och har där också ansvar för de medarbetare som deltar i dina projekt.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har ett stort engagemang och intresse för elteknik och projektledning. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning som grund och några års erfarenhet som projektledare, arbetsledare eller ledande tekniker. Är du certifierad inom projektledning eller har erfarenhet av projektledning inom entreprenad är det ett plus.

Vi ser gärna att du har en bred allmän IT-kunskap med erfarenhet inom projektstyrning och projektekonomi. Vi tror att du behärskar engelska utan problem.

Som person har du en god servicekänsla och tycker det är roligt att leda och göra affärer. Arbetet kommer innebära mycket kundkontakt varför kommunikativ förmåga och ett utåtriktat sätt är avgörande för framgång i rollen. Därtill har du en stark inre drivkraft, är självgående i ditt arbete och trivs bäst med frihet under ansvar. Att jobba i grupp är också något som du gillar och bidrar gärna till en god stämning och utvecklingsorienterad anda.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att:

 • Räkna på nya jobb
 • Läsa och tolka teknisk dokumentation
 • Utföra enklare projekteringar
 • Ha daglig kontakt med medarbetare i projekten
 • Ha kontakter med kunder och leverantörer
 • Upphandla material och UE
 • Göra prognoser och rapportera framdrift

Du svarar till VD.

 

Elektriker

Som elektriker arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom elteknik. Roslagens styrinstallation arbetar inom ett par olika delar av yrket så som styr- och reglerteknik, allmän el, nätverk och fiber. Det finns goda möjligheter att välja inriktning redan från start eller utvecklas mot en gren av verksamheten.

Vi tror att du har en elutbildning i botten, fullgjort lärlingsåren och har ett par års arbetserfarenhet från liknande verksamhet. Du håller god ordning, har lätt till att läsa och tolka tekniska instruktioner och trivs att jobba i lag.

Arbetet utgår från vårt kontor i Norrtälje.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att:

 • Planera arbetsmoment, metoder, utrustning och material för att göra rätt saker i rätt tid
 • Utföra elarbete enligt fastställda arbetssätt och installationsanvisningar
 • Efterleva företagets systematiska elsäkerhetsarbete samt ledningssystem
 • Genomföra kontroll av eget utfört arbete enligt företagets systematiska elsäkerhetsarbete
 • Vara delaktig i det systematiska förbättringsarbetet som bedrivs på företaget
Välkommen med din ansökan nedan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Blir helst kontaktad på
 Epost Telefon

Ditt meddelande

CV